Ik dacht….zal ik dit bericht schrijven als acupuncturist of als patiënt… maar… waarom kiezen 😉 

Zo’n 18 jaar geleden stond mijn wereld hélemaal op zijn kop. Vanuit het niets viel mijn leven stil! Een lockdown van binnenuit. Gelukkig kreeg ik ‘snel’ een diagnose en de bijbehorende medicatie. Mijn bloedwaardes gingen keer op keer de goede kant op. Tot het moment dat de dokter zei… mooi, je bloedwaardes zijn goed, dus je medicatie is goed ingeregeld.

Helaas voelde ik me nog steeds ‘niet goed’… maar… meer opties waren er niet… RESTKLACHTEN… Daar kon ik het mee doen. Zonder perspectief! Zonder stip aan de horizon!

Mijn zoektocht heeft mij uiteindelijk op het pad van de Traditionele Chinese geneeskunde (TCG) gebracht. Ik heb daarbij niet alleen de behandelingen ondergaan en adviezen opgevolgd, maar ik ben ook TCG gaan studeren. Mijn allereerste insteek was om te leren begrijpen wat er nou met mij aan de hand was. En… wat ik zélf zou kunnen doen om mijn restklachten te verminderen en mijn gezondheid te ondersteunen.

Het heeft mij zoveel gebracht. Ik ben niet langer in gevecht met mezelf, maar door goed voor mezelf te zorgen en bewuste keuzes te maken, heb ik de regie over mijn gezondheid weer in eigen hand. Ben ik klachtenvrij? Nee, ik heb restklachten. Maar restklachten die zóveel beter te behappen zijn, waardoor het leven weer leuk is 😃  

En hoe mooi dat ik deze kennis én ervaring in kan zetten om mensen te helpen op hun pad naar een betere gezondheid. Ik hou van mijn werk! En hopelijk mag ik snel weer aan de slag in mijn praktijk.

Herken jij je nou in mijn verhaal over RESTKLACHTEN en wil je ook meer regie over je eigen gezondheid? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Bedenk wel… er is werk aan de winkel (dus niet alleen behandeld worden, maar ook zelf aan de bak!)

Geverifieerd door MonsterInsights