Heb jij chronische pijnklachten? Dan heb ik een vraag aan jou!

Durf jij nog wel écht te voelen?

 De pijn in je lijf kan zó ondraaglijk zijn, en belemmert je aan alle kanten om voluit te kunnen leven.

Ik weet niet hoe jij dat doet, maar ik ben ergens in dat proces (onbewust) gestopt met voelen. Ik wilde en kon het niet langer verdragen. Had ik dan geen pijn meer… nou, echt wel! Al wilde ik er ook graag zo ver mogelijk van weg.

Met als resultaat: dat ik onbewust enorm in gevecht was met de pijn, mezelf én de mensen om me heen. Of net doen alsof er niets aan de hand was en veel te hard mijn best doen.  Ik trok me steeds meer terug. En zowel de pijn als de emoties mochten er niet zijn en werden weggedrukt om te kunnen overleven.

Voor de korte termijn een prima overlevingsstrategie. Maar op de langere termijn zak je er steeds dieper in weg. Herken je dat?

Om dit te doorbreken is moed nodig. De moed om weer écht contact te gaan maken met je lichaam, de pijn te gaan voelen, zonder er iets van te vinden, ‘gewoon’ voelen. Werk aan de winkel dus! Zodra je weer meer in contact komt met je lichaam, komt er ook meer ruimte om je emoties weer écht te voelen, zonder in je denken te schieten. Zodat ze er weer mogen zijn. Dan zullen ook de oude opgeslagen en weggedrukte emoties boven komen. En dat is hard nodig! Want het opruimen van de oude ‘zooi’ geeft ruimte voor herstel.

En weet je… Ik ben ervoor gegaan. En ja, het heeft mijn leven in korte tijd drastisch veranderd. Ik doe weer mee in het leven! Heb zoveel meer energie, en mijn fibromyalgie (pijn)klachten zijn zo goed als verdwenen! Ik durf weer steeds groter te dromen en sta op een punt waarvan ik niet had gedacht of gehoopt er ooit nog op uit te komen. En dan heb ik het plafond nog niet eens bereikt…

En dat… gun ik jou ook!

Is het gemakkelijk?  Nee          Is het mogelijk?  JA

En je hoeft het niet alleen te doen! Dat heb ik zelf ook eerst geprobeerd. Het alleen doen en vooral geen hulp vragen… Toch heb ik het grote verschil pas gemaakt toen ik die hulp wel heb ingeroepen om bij mijn blinde vlek te komen. En nu, zet ik al mijn ervaring én kennis in tijdens het Leer Vrij Leven traject, om je stap voor stap te begeleiden in dit proces. Zodat jij de stappen kunt en durft te zetten die nodig zijn om aan jezelf te werken en het tij te keren.

 

Van “Leer er maar mee leven” naar “Leer Vrij Leven!”

 

Wil jij meer informatie over het Leer Vrij Leven traject? Klik dan door voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende intake/kennismaking aan. En heb je een vraag, stel ‘m dan gerust in de reacties hieronder of laat even weten of je je in mijn verhaal herkent?

Geverifieerd door MonsterInsights