OVER MIJ

Mijn naam is Sandra van Luinen. Acupuncturist, coach en ervaringsdeskundige onbegrepen chronische pijn.

Door de diagnose Hashimoto (langzaam werkende schildklier) zo’n 20 jaar geleden en de restklachten die ik daarvan ondervond en Fibromyalgie in 2017, heb ik heel wat kennis en ervaring opgedaan over omgaan met pijn en vermoeidheid. Deze kennis en ervaring zet ik met plezier en passie in voor de mensen die ik begeleid in mijn praktijk in Waddinxveen.

Als ik toen wist wat ik nu weet…

Chronische pijn kan ervoor zorgen dat je dagelijks leven een flinke uitdaging is. Zeker als er geen adequate oplossing voor je pijnklachten is vanuit de reguliere zorg. (Langdurige) pijnklachten kunnen ervoor zorgen dat je op een gegeven moment het contact met je lichaam kwijtraakt. En dit herken ik ook vanuit mijn eigen ervaring.

Ik was de verbinding met mijzelf helemaal kwijt, waardoor ik mij enorm eenzaam voelde. Bang voor de toekomst, omdat mijn vertrouwen in mijn lichaam en gezondheid volledig was verdwenen. Boos, vanwege het onbegrip of het feit dat ‘ik er maar mee moest leren leven’. Verdrietig en gefrustreerd, omdat ik mijn oude leven en mijn oude ik kwijt was.

Ik ging steeds weer over mijn grenzen heen, deed alsof er niets aan de hand was en bleef vooral in mijn hoofd zitten… Sterker nog… Ik raakte niet alleen weg van de pijn en mijn lichaam, maar ook van mijn gevoelens en emoties. Sterke patronen en overtuigingen waren mijn overlevingsmechanisme. Die zijn super waardevol geweest om überhaupt de dag door te komen, maar op termijn heeft het mij en mijn herstel vreselijk in de weg gezeten. 

Behandeling fibromyalgie

Vandaar dus ook mijn missie om volwassenen met (onverklaarde) chronische pijn te begeleiden uit deze strijd. Zodat het leven weer écht de moeite waard is om te leven en je weer vrij en blij kunt zijn. Los van stress, pijn en oude patronen. Met als bijwerking minder pijn en meer energie. Weer in verbinding met jezelf én het leven! Je hoeft het niet alleen te doen.

 

En nu over jou…

Om dit mechanisme te doorbreken kan je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Dat heb ik ook geprobeerd. De moeilijkheid is echter dat 95% van onze activiteiten en gedachten onbewust plaatsvinden. Daarom is het dus ook zó moeilijk om erachter te komen wat er ‘speelt’ en waar je dus winst kunt behalen. Want… als je dat wist… dan had je er allang wat aan gedaan, toch?!

 

Dus… herken jij jezelf in bovenstaande? En ben jij klaar om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of we een match zijn.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Laten we samen aan de slag gaan tijdens het Leer Vrij Leven traject.

Geverifieerd door MonsterInsights