OVER MIJ

Mijn naam is Sandra van Luinen. Coach, acupuncturist en ervaringsdeskundige onbegrepen chronische (pijn)klachten.

Door de diagnose Hashimoto (langzaam werkende schildklier) zo’n 20 jaar geleden en de restklachten die ik daarvan ondervond en Fibromyalgie in 2017, heb ik heel wat kennis en ervaring opgedaan over omgaan met pijn en vermoeidheid. Deze kennis en ervaring zet ik met plezier en passie in voor de mensen die ik begeleid in mijn praktijk in Waddinxveen.

Als ik toen wist wat ik nu weet…

Chronische pijn kan ervoor zorgen dat je dagelijks leven een flinke uitdaging is. Zeker als er geen adequate oplossing voor je pijnklachten is vanuit de reguliere zorg. (Langdurige) pijnklachten kunnen ervoor zorgen dat je op een gegeven moment het contact met je lichaam kwijtraakt. En dit herken ik ook vanuit mijn eigen ervaring.

Ik was de verbinding met mijzelf helemaal kwijt, waardoor ik mij enorm eenzaam voelde. Bang voor de toekomst, omdat mijn vertrouwen in mijn lichaam en gezondheid volledig was verdwenen. Boos, vanwege het onbegrip of het feit dat ‘ik er maar mee moest leren leven’. Verdrietig en gefrustreerd, omdat ik mijn oude leven en mijn oude ik kwijt was.

Ik ging steeds weer over mijn grenzen heen, deed alsof er niets aan de hand was en bleef vooral in mijn hoofd zitten… Sterker nog… Ik raakte niet alleen weg van de pijn en mijn lichaam, maar ook van mijn gevoelens en emoties. Sterke patronen en overtuigingen waren mijn overlevingsmechanisme. Die zijn super waardevol geweest om überhaupt de dag door te komen, maar op termijn heeft het mij en mijn herstel vreselijk in de weg gezeten. 

Behandeling fibromyalgie

Ik ben aan de slag gegaan met een coach en heb gewerkt aan persoonlijke groei. Ze kon mij helpen om bij ‘mijn blinde vlek’ te komen. Door te vertragen en met nieuwsgierige aandacht weer écht te gaan voelen wat er gevoeld mocht worden. Ik wilde immers de pijn en dit lichaam niet meer. Ik leefde vanuit mijn hoofd en heb geleerd om de verbinding te herstellen tussen Mind en Body. Bewustwording van het feit dat IK NIET STUK BEN! Er is namelijk geen aanwijsbare oorzaak van mijn pijn en klachten gevonden. Bewustwording van gedachten, triggers, onderdrukte emoties en patronen die mij onbewust in de negatieve spiraal hielden en heel veel energie hebben gekost. 

Dat alles heeft mij zóveel gebracht. Ik bruis van de energie en mijn leven staat niet langer in het teken van pijn. Ik hoef geen keuzes meer te maken en voel me als een kind in een snoepwinkel vanwege alles wat er ineens weer mogelijk is en waar ik JA tegen kan zeggen.

Daardoor kan ik weer GROOTS DROMEN en VRIJ LEVEN!

Vandaar dus ook mijn missie om vrouwen met fibromyalgie en andere (onverklaarde) chronische pijn te begeleiden uit deze strijd. Zodat het leven weer écht de moeite waard is om te leven en je weer vrij en blij kunt zijn. Los van stress, pijn en oude patronen. Met als bijwerking pijnverlichting, herstel en meer energie. Weer in verbinding met jezelf én het leven! En dat hoef je niet alleen te doen.

Ik weet inmiddels dat het écht mogelijk is! En daar geniet ik nog elke dag intens van.

En dat gun ik jou ook!

 

 

En nu over jou…

Om dit mechanisme te doorbreken kan je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Dat heb ik ook geprobeerd. Toch had ik ook een coach/therapeut nodig om tot de kern te komen. De moeilijkheid is namelijk dat 95% van onze activiteiten en gedachten onbewust plaatsvinden. Daarom is het dus ook zó moeilijk om erachter te komen wat er ‘speelt’ en waar je dus winst kunt behalen. Want… als je dat wist… dan had je er allang wat aan gedaan, toch?!

Dus… herken jij jezelf in bovenstaande? En ben jij klaar om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in om te kijken of wij een match zijn.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Laten we samen aan de slag gaan tijdens een Herstel Traject van 8-12 weken.

Geverifieerd door MonsterInsights