OVER MIJ

Mijn naam is Sandra van Luinen en ik ben gediplomeerd Acupuncturist en Tuina therapeut.

De Traditionele Chinese geneeskunde (TCG) speelt een belangrijke rol in zowel mijn werk als in mijn eigen leven en gezondheid. Door de diagnose Hashimoto (langzaam werkende schildklier) ruim 15 jaar geleden en later Fibromyalgie, ben ik bij een Tuina Therapeut en Acupuncturist terecht gekomen. De ervaringen en kennis die ik daar door de jaren heen heb opgedaan, hebben ertoe geleid dat ik zelf ben gaan studeren, waardoor ik hier ook in mijn praktijk mee aan de slag kon gaan.

Er zijn zoveel ziektes/ klachten waar (nog) geen adequate oplossing voor is vanuit de reguliere geneeskunde (behalve symptoombestrijding). Door de compleet andere visie op gezondheid heeft de TCG daar heel wat te bieden (weet ik uit ervaring).

Wat mij daarin vooral aanspreekt, is het kijken naar de totale mens en zijn of haar klachten in combinatie met de omgeving en de natuur. Dit geldt ook voor invloeden van het klimaat, emoties en voeding. En dat ziek zijn/ klachten, een signaal is van het lichaam dat er een verstoorde harmonie is in dit geheel. De behandelingen zijn er dan ook op gericht om klachten te verminderen en daarnaast te kijken wat het lichaam als totaal nodig heeft om weer in balans te komen. Daarbij word je ook zelf aan het werk gezet, om een actieve rol in te nemen in je eigen genezingsproces.

Vooral dat laatste is naar mijn idee super belangrijk om het verschil te kunnen maken. Hier ligt dan ook mijn grote drijfveer. Ik help je graag naar een betere balans, waardoor je meer energie krijgt en de pijn zal verminderen. Door acupunctuur, leefstijladvies en coaching. Daardoor zal je kwaliteit van leven naar een hoger plan getild worden.

Wat mij betreft is een behandeling dan ook TEAMWORK!

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.