OVER MIJ

Mijn naam is Sandra van Luinen. Acupuncturist, coach en ervaringsdeskundige.

Door de diagnose Hashimoto (langzaam werkende schildklier) zo’n 20 jaar geleden en later Fibromyalgie, heb ik heel wat kennis en ervaringen opgedaan over omgaan met pijn en vermoeidheid. Deze kennis en ervaring zet ik met plezier en passie in, voor de mensen die ik behandel in mijn praktijk.

Chronische pijn kan ervoor zorgen dat je dagelijks leven een flinke uitdaging is. Zeker als er geen adequate oplossing voor je pijnklachten is vanuit de reguliere geneeskunde of wanneer je huidige behandeling niet het gewenste resultaat oplevert.

Door de compleet andere visie op gezondheid heeft de Chinese geneeswijze daar heel wat te bieden (weet ik uit ervaring).

Wat mij daarin vooral aanspreekt, is het kijken naar de totale mens. Zo wordt er o.a. ook gekeken naar leefstijl, voeding, mindset en emoties. En dat ziek zijn/ klachten, een signaal is van een verstoorde harmonie in dit geheel. De behandelingen zijn er dan ook op gericht om klachten te verminderen en daarnaast te kijken wat het lichaam (en geest) als totaal nodig heeft om weer in balans te komen.

Voor het herstel is het belangrijk om het lichaam zo veel mogelijk te ondersteunen en niet verder uit te putten en te belasten. Daarom is er wat mij betreft ook een hele belangrijke taak weggelegd voor jou als cliënt. Er is een verandering nodig in leefstijl, mindset en voeding (voor lichaam en geest). De mate waarin de klachten kunnen worden opgelost, heeft voor een groot deel te maken met je bereidheid om deze veranderingen en aanpassingen door te voeren.

Maar andersom… Indien wij samen aan de slag gaan, kan de kwaliteit van je leven significant verbeteren en kunnen je (pijn)klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Zodat je weer écht kunt genieten van het leven.

Wat mij betreft is een behandeling dan ook MAATWERK én TEAMWORK!

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.