In 4 maanden naar pijnverlichting en herstel!

Zodat het leven weer écht leuk wordt!

Heb jij chronische en/of onbegrepen lichamelijke (pijn)klachten (SOLK/ALK) en ben je vastberaden zelf iets van je leven te maken?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Herken je dit?

 • Je wordt geremd in je dagelijkse activiteiten? Of ze zijn zelfs helemaal niet mogelijk? 
 • Je huidige behandeling slaat niet of onvoldoende aan?
 • Je (pijn)klachten drukken een flinke stempel op je dag en je wordt er ook nog eens doodmoe van?
 • Je slaapt slecht en je wordt niet uitgerust wakker?
 • En je bent het gevecht tegen de pijn meer dan zat?
 • Je hebt het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? En bent snel overprikkeld?
 • Voel je je schuldig omdat je niet de moeder of oma kunt zijn die je zo graag wilde zijn voor jouw (klein)kinderen?
 • Mis jij je oude leven? Je oude ik?

Hoe zou het zijn om weer vrij en blij te leven? Zonder overal over na te hoeven denken, zonder dat je wordt tegengehouden door je klachten, zonder strijd. Maar lukt het niet omdat je niet weet waar te beginnen…

Het stoppen van de strijd, maakte ruimte voor herstel!

Mijn naam is Sandra van Luinen. Acupuncturist, coach en ervaringsdeskundige chronische pijn.

Door de diagnose Hashimoto (langzaam werkende schildklier) zo’n 20 jaar geleden en de restklachten die ik daarvan ondervond en Fibromyalgie in 2017, heb ik heel wat kennis en ervaring opgedaan over omgaan met pijn en vermoeidheid en het herstel. Deze kennis en ervaring zet ik met plezier en passie in voor de mensen die ik begeleid in mijn praktijk in Waddinxveen.

Ik heb in al die jaren echt vanalles uitgeprobeerd om mijn leven weer op de rit te zetten. Ben zelfs gaan studeren en heb hier mijn werk van gemaakt. En het was een flinke zoektocht én een flinke strijd… En ik ben zó blij met het resultaat! Daar ben ik nog elke dag dankbaar voor! En dat gun ik jou ook!

Vandaar dus ook mijn missie om volwassenen met chronische (pijn)klachten  te begeleiden naar een leven dat weer écht de moeite waard is en je weer vrij en blij kunt zijn. Los van stress, pijn en oude patronen. Werken aan persoonlijke groei met als bijwerking pijnherstel en meer energie. Weer in verbinding met jezelf én het leven! Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik ga je niet beloven dat je helemaal pijnvrij gaat worden, maar… door te werken aan jezelf, ga je stress, onbewust opgeslagen emoties en overtuigingen aanpakken, zodat je oud zeer los kunt laten. En dan ga je ervaren dat ook bij jou je pijn verdwijnt of aanzienlijk vermindert en je energie een enorme boost krijgt.

Wat is de echte oorzaak van je klachten?

Veel lichamelijke klachten waar geen verklaring voor gevonden is in de reguliere zorg, hebben een emotionele oorsprong. Het gaat hierbij om onbewust opgeslagen emoties, beperkende overtuigingen en oude patronen, die keer op keer getriggerd worden.  

Om dit mechanisme te doorbreken kan je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Dat heb ik ook geprobeerd. De moeilijkheid is echter dat 95% van wat we doen en wat we denken onbewust plaatsvindt, vanuit automatische patronen. Bizar idee toch…95%! Daarom is het dus ook zó moeilijk om erachter te komen wat er ‘speelt’ en waar je dus winst kunt behalen. Want… als je dat wist… dan had je er allang wat aan gedaan, toch?!

Tijdens het “Leer Vrij Leven traject” krijg je stap voor stap uitleg hoe dit mechanisme werkt in je brein en hoe daarmee pijn ontstaat. Maar ook wat jij zelf kunt doen om je alarmsysteem (je brein/zenuwstelsel) tot rust te brengen. Hoe je kunt  werken aan bewustwording van oude patronen, beperkende overtuigingen en de emoties die hieronder ‘verstopt’ zitten. Het vraagt om moed om daarmee aan de slag te gaan! En uit ervaring weet ik dat het ook heel veel oplevert!

Persoonlijke groei, met als bijwerking: herstel van je pijnklachten en meer energie!

En stel je eens voor wat er dan allemaal mogelijk is. Wat zou je dan allemaal kunnen doen, wat nu al zo lang niet haalbaar is?! Zodat je groots kunt dromen en ze ook echt waar kunt gaan maken.

Wil jij dat ook omdat je voelt dat het tijd is voor verandering en ben je er klaar voor om echt aan jezelf te werken? 

Waar werken we naartoe samen?

 

 • Herstel van je pijnklachten
 • Vrij en blij leven, zonder belemmeringen
 • Weer groots dromen en plannen maken
 • Zodat je leven weer écht de moeite waard is en je weer kunt stralen
 • Los van stress, pijn en oude patronen
 • Volop energie
 • Het vertrouwen in je lichaam en jezelf terug
 • Weer in verbinding met jezelf én het leven
Leer vrij leven

Het traject wordt vooraf in rekening gebracht. Je ontvangt vervolgens per sessie een factuur, die je kunt indienen bij je zorgverzekering. Betaling in termijnen is ook mogelijk. 

Ik ben aangesloten bij de Zhong, beroepsorganisatie voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Daardoor worden de consulten gedeeltelijk vergoed (dagvergoeding) via de aanvullende zorgverzekering. Dit wordt niet verrekend met je Eigen Risico en komt voor dit traject neer op 6x de dagvergoeding. Voor een overzicht van de vergoedingen voor acupunctuur voor 2023 kun je hier doorklikken naar de site van Zorgwijzer.

Via de Zhong ben ik aangesloten bij het KAB, Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen. Zie hiervoor de website van het KAB. 

Een Vrij en Blij leven! Dat is wat ik jou gun! Laten we samen aan de slag gaan!

Geverifieerd door MonsterInsights