Wat anderen zeggen over mijn E-book

Ik heb het e-book gelezen. Wat kan ik zeggen? Het is precies het verhaal zoals je het mij altijd hebt uitgelegd, geheel in jouw eigen stijl en zoals jij het beleeft en weet. Erg leuk om te lezen en ja, nog steeds herkenbaar. Leuk dat je ook meteen naar die oefening door kan klikken. Eigenlijk borduur jij verder op de kennis die Bas al had, maar dan heel specifiek toegespitst op mensen zoals jij en ik. Ik denk dat heel veel mensen hier iets aan gaan hebben, omdat het ook zo toegankelijk is geschreven en met fijne illustraties erbij. Van mij krijgt hij in ieder geval een erg positieve review 🙂 

Stephanie

Ben heel blij met jouw uitleg en snap nu meer van mijn pijnen.

Yvonne

Super duidelijk beschreven, en ook niet al te lang! En ook fijn dat je er een oefening bij hebt zitten. Ik denk dat iedereen dat fijn zou vinden, omdat ze dan al iets hebben wat ze kunnen gaan doen, en altijd toe kunnen passen!

Nadia

Ik heb dit boek met belangstelling gelezen. Ik vind het heel knap van je, hoe je in eenvoudige en begrijpelijke taal je boek geschreven hebt. Een mooie inleiding voor mensen met chronische pijn, zonder medische achtergrond.

John

Geverifieerd door MonsterInsights