1 maart 2006 begon mijn avontuur als ondernemer en werd TimeOut Waddinxveen als praktijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het begon heel laagdrempelig, in het kleinste kamertje van ons huis. Dat werd echter al snel te klein en de praktijk werd verbouwd.

Nu 15 jaar later, heb ik nog steeds een praktijk aan huis. Maar… het is een ruime en comfortabele praktijk, van alle gemakken voorzien. Een feestje om in te werken! En wat heb ik veel geleerd in deze jaren. Enerzijds door studie en anderzijds door de lessen die ik kreeg op persoonlijk vlak.

Deze kennis en ervaring neem ik mee in de manier waarop ik werk in mijn praktijk en mijn behandelingen ‘vormgeef’. Als ervaringsdeskundige weet ik namelijk hoe het is om te leven met chronische, vaak onverklaarde (pijn)klachten. Iets dat ik in mijn praktijk veel tegenkom.

TimeOut is geen drukke praktijk. Ik werk van dinsdag t/m vrijdag en mijn dagen zijn ruim opgezet. En… vol=vol. Hierdoor heb ik voldoende tijd voor de behandelingen en waar nodig coaching en anderzijds kan ik op deze manier goed de balans bewaren tussen belasting en belastbaarheid. Zodat ik ook goed voor mezelf kan zorgen. Een perfecte combi!

Het is een bijzondere tijd om zo’n grote mijlpaal te vieren. Geen groot feest, maar ik laat het ook zeker niet zomaar voorbij gaan! Mijlpalen zijn er om te vieren! Daarom heb ik voor iedereen die deze maand in mijn praktijk een afspraak heeft, een leuke attentie klaarliggen. Want vieren… dat doe je samen!

En ben ik trots? Jaaaa, zeker weten!

 

Liefs en tot gauw, Sandra

Geverifieerd door MonsterInsights