TARIEVEN

Intake inclusief 1e behandeling  (90 min)

€ 85,00

Vervolgbehandeling  (45-60 min)

€ 65,00

Vervolgbehandeling  (90 min)

€ 100,-

Voucher voor 5 behandelingen (45-60 min)

€ 300,-  (à € 60,-) *

* Vouchers worden vooraf in rekening gebracht en zijn een jaar geldig. Je ontvangt vervolgens per behandeling een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekering. Vouchers zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Een acupunctuur behandeling of coaching-sessie duurt 45-60 minuten. Het is ook mogelijk beiden te combineren voor een optimaal resultaat. Een behandeling duurt dan 90 minuten.

Ik ben aangesloten bij de Zhong, beroepsorganisatie voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Daardoor worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed via de aanvullende zorgverzekering. Dit wordt niet verrekend met je Eigen Risico. Voor een overzicht van de vergoedingen voor acupunctuur voor 2023 kun je hier doorklikken naar de site van Zorgwijzer.

Via de Zhong ben ik aangesloten bij het KAB, Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen. Zie hiervoor de website van het KAB.  

Er is een pin-apparaat aanwezig.

Verhinderd voor een afspraak? Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur vóór aanvang kosteloos geannuleerd of verplaatst worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend: de eerste keer 50%, daarna 100%. Annuleren kan telefonisch, WhatsApp, via email of via de annuleringslink in de afspraakbevestiging.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.