Wil jij weer écht Vrij leven, los van stress, pijn en oude patronen? En wil je zelf je mouwen opstropen om (naast de behandelingen) zelf aan de slag te gaan? Dan is dit traject iets voor jou. En je hoeft het niet alleen te doen! Heling is teamwork en ik ga dit avontuur graag met je aan. Het traject duurt 3-4 maanden en werkt volgens de Aser-methode (Acupuncture Stress Emotional Release) en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 6 intensieve één-op-één consulten (60 – 90 min)
  • Online leeromgeving: 10 modules met meer dan 25 video’s
  • Inclusief de oefeningen en visualisaties op mp3
  • Online ‘Leer vrij leven’ community op Huddle
  • Het boek ‘Vrij Leven’ van Bas van Pelt 

We starten altijd met een gratis intake/kennismakingsgesprek. Ik hoor dan graag je verhaal en waar je ’tegenaan loopt’ en brengen we ook je klachten in kaart. Het geeft inzicht in wat ik voor jou kan betekenen en of dit traject voor jou op dit moment de juiste keuze is. Daarnaast kunnen we kijken of het goed voelt om samen te werken. Indien je wilt starten, is het mogelijk om gelijk het eerste consult te starten. 

Na je eerste consult, krijg je toegang tot de online training. In de online leeromgeving doorloop je gedurende de eerste 2 maanden van het traject 10 modules. Je krijgt uitleg over de werking van het brein en dan met name het beschermingsmechanisme en hoe het vast is komen zitten in de overlevingsstand ofwel ‘aan blijft staan’. En vervolgens krijg je stap voor stap uitleg en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Zodat je de mind-body connectie leert herstellen en je bewust wordt van je onbewuste patronen en opgeslagen emoties, die je herstel in de weg staan. 

Omdat je hier thuis al actief mee aan de slag gaat, kunnen we tijdens de consulten in de praktijk gelijk de diepte in. Volgens de Aser-methode, waarbij o.a. acupunctuur en coaching worden ingezet om bij de diepere onderdrukte emoties te komen en de lading hiervan te veranderen. 

timeout-waddinxveen-cupping-behandeling-2
timeout-waddinxveen-cupping-behandeling-1
Vrij leven Bas van Pelt

Bij aanvang van het traject ontvang je het boek “Vrij Leven, los van stress en oude patronen” van Bas van Pelt, de grondlegger van de Aser-methode. Door het lezen van dit boek krijg je inzicht in hoe stress en overactivatie ontstaat en wat jij zelf kunt doen om dit te verminderen. Het beschrijft hoe emotionele patronen ontstaan en kunnen leiden tot fysieke klachten en hoe je de triggers kunt gaan ontdekken die deze patronen activeren. En dus uiteindelijk deze patronen los te leren laten, waardoor je klachten verminderen of zelfs helemaal weggaan.

En zo is elk onderdeel van dit traject op elkaar afgestemd. Indien nodig kan ik ook nog aanvullende oefeningen meegeven als dat voor jouw proces behulpzaam zou kunnen zijn. 

Want… je hoeft het niet alleen te doen!

Geverifieerd door MonsterInsights