Fibromyalgie en onbegrepen chronische pijn

Leer er maar mee leven! Nou… MOOI NIET!!!

Heb jij de diagnose Fibromyalgie gekregen (recent of al langer geleden) of is er geen duidelijke reden gevonden voor jouw pijn en klachten? En ben je vastberaden iets van je leven te maken?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Heb jij fibromyalgie en herken je dit?

 • Word je geremd in je dagelijkse activiteiten? Of zijn ze zelfs helemaal niet mogelijk? En weet je niet meer wat te doen om je dag door te komen?
 • Slaat je huidige behandeling niet of onvoldoende aan?
 • Drukken je (pijn)klachten een flinke stempel op je dag en word je er daarnaast ook nog eens doodmoe van?
 • Slaap je slecht en wordt je niet uitgerust wakker?
 • En ben je het gevecht tegen de pijn meer dan zat?
 • Heb je het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? En ben je snel overprikkeld?
 • Voel je je schuldig omdat je niet de moeder kunt zijn die je zo graag wilde zijn voor jouw kinderen?
 • Mis jij je oude leven? Je oude ik?

Hoe zou het zijn om weer vrij en blij te leven? Zonder overal over na te hoeven denken, zonder dat je wordt tegengehouden door je klachten, zonder strijd. Maar lukt het niet omdat je niet weet waar te beginnen…

Journalen bij chronische pijn

Het stoppen van de strijd, maakte ruimte voor herstel!

Mijn naam is Sandra van Luinen. Acupuncturist, coach en ervaringsdeskundige chronische pijn.

Door de diagnose Hashimoto (langzaam werkende schildklier) zo’n 20 jaar geleden en de restklachten die ik daarvan ondervond en Fibromyalgie in 2017, heb ik heel wat kennis en ervaring opgedaan over omgaan met pijn en vermoeidheid. Deze kennis en ervaring zet ik met plezier en passie in voor de mensen die ik begeleid in mijn praktijk in Waddinxveen.

Ik heb in al die jaren echt vanalles uitgeprobeerd om mijn leven weer op de rit te zetten. Ben zelfs gaan studeren en heb hier mijn werk van gemaakt. En het was een flinke zoektocht én een flinke strijd… En ik ben zó blij met het resultaat! Daar ben ik nog elke dag dankbaar voor! En dat gun ik jou ook!

Vandaar dus ook mijn missie om vrouwen met fibromyalgie te begeleiden naar een leven dat weer écht de moeite waard is en je weer vrij en blij kunt zijn. Los van stress, pijn en oude patronen. Met als bijwerking minder pijn en meer energie. Weer in verbinding met jezelf én het leven! Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik ga je niet beloven dat je helemaal pijnvrij gaat worden, maar… door te werken aan jezelf, ga je onbewuste stress, emoties en overtuigingen aanpakken, zodat je oud zeer los kunt laten. En dan ga je ervaren dat ook bij jou je pijn aanzienlijk vermindert en je energie een enorme boost krijgt.

  Wat is de echte oorzaak van je klachten?

  Veel lichamelijke klachten waar geen verklaring voor gevonden is in de reguliere zorg, zoals bij fibromyalgie, hebben een emotionele oorsprong. Het gaat hierbij om onbewust opgeslagen emoties, beperkende overtuigingen en oude patronen, die keer op keer getriggerd worden.  

  Om dit mechanisme te doorbreken kan je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Dat heb ik ook geprobeerd. De moeilijkheid is echter dat 95% van wat we doen en wat we denken onbewust plaatsvindt, vanuit automatische patronen. Bizar idee toch…95%! Daarom is het dus ook zó moeilijk om erachter te komen wat er ‘speelt’ en waar je dus winst kunt behalen. Want… als je dat wist… dan had je er allang wat aan gedaan, toch?!

  Tijdens het “Vrij Leven Groeitraject” krijg je stap voor stap uitleg hoe dit mechanisme werkt in je brein en hoe daarmee pijn ontstaat. Maar ook wat jij zelf kunt doen om je alarmsysteem (je brein) tot rust te brengen. Hoe je kunt  werken aan bewustwording van oude patronen, beperkende overtuigingen en de emoties die hieronder ‘verstopt’ zitten. Het vraagt om moed om daarmee aan de slag te gaan! En uit ervaring weet ik dat het ook heel veel oplevert!

  Persoonlijke groei, met als bijwerking: minder pijn en meer energie!

  En stel je eens voor wat er dan allemaal mogelijk is. Wat zou je dan allemaal kunnen doen, wat nu al zo lang niet haalbaar is?!

  Wil jij dat ook omdat je voelt dat het tijd is voor verandering en ben je er klaar voor om echt aan jezelf te werken? 

  Waar werken we naartoe samen?

   

  • Dat je leven weer écht de moeite waard is om te leven en je weer vrij en blij kunt zijn.
  • Los van stress, pijn en oude patronen.
  • Pijnverlichting en herstel of indien dat niet haalbaar is: De pijn naar de achtergrond.
  • Meer energie, zodat je kunt doen wat je écht wilt (leuke dingen doen met je gezin/vriendinnen, werken, groots dromen en nieuwe doelen stellen)
  • Weer in verbinding met jezelf én het leven.
  Leer vrij leven

  Het traject wordt vooraf in rekening gebracht. Je ontvangt vervolgens per sessie een factuur, die je kunt indienen bij je zorgverzekering. Betaling in termijnen is ook mogelijk. 

  Ik ben aangesloten bij de Zhong, beroepsorganisatie voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Daardoor worden de consulten gedeeltelijk vergoed via de aanvullende zorgverzekering. Dit wordt niet verrekend met je Eigen Risico. Voor een overzicht van de vergoedingen voor acupunctuur voor 2023 kun je hier doorklikken naar de site van Zorgwijzer.

  Een Vrij en Blij leven! Dat is wat ik jou gun! Laten we samen aan de slag gaan!

  Geverifieerd door MonsterInsights