Acupunctuur bij pijn en bewegingsbeperking

 

In mijn praktijk maak ik o.a. gebruik van de Balans Methode van Dr. Tan. Dit is een doeltreffende manier om pijn of ongemak te behandelen.

Direct na het plaatsen van de naaldjes wil ik een verandering zien in pijnbeleving en beweeglijkheid. De naaldjes worden niet in het pijnlijke gebied geplaatst, maar op corresponderende ‘reflexgebieden’ en mogen gedurende 20-30 minuten hun werk doen.

Pijnklachten worden veroorzaakt door energieblokkades. De behandeling zorgt ervoor dat blokkades worden opgelost en de energie weer vrij kan gaan stromen. Hierdoor neemt de pijn af en wordt de doorbloeding bevordert, waardoor voedingsstoffen worden aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd.

Naast pijnverlichting wordt er ook gewerkt aan het herstellen van de balans in het lichaam (en geest). Zodat ook de onderliggende oorzaak van de pijn wordt aangepakt.

timeout-waddinxveen-cupping-behandeling-1
timeout-waddinxveen-cupping-behandeling-2

Meestal starten we met 2 behandelingen per week. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van de blessure, pijn of ziekte, hoe lang je de klachten al hebt, je algehele gezondheid en hoe je reageert op de behandelingen. Soms is 5 tot 6 behandelingen voldoende. Pijnklachten die al langer bestaan, hebben echter ook meer sessies nodig en is volledig herstel niet altijd mogelijk. Maar ook daarbij is pijnverlichting de insteek.

Een greep uit de klachten waarmee ik je kan helpen:

Rug-, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, frozen shoulder, fibromyalgie, tenniselleboog, golfersarm, buikpijn, spier- en gewrichtspijn, vermoeidheid, pijn na operatie, (sport)blessures en meer.

Ik ben bij TimeOut onder behandeling van een Frozen shoulder.

Door deze interventie herstel ik echt aanzienlijk sneller en heb ik ook snel minder pijnlijke klachten. Ook mijn fysiotherapeut is onder de indruk van dit veel snellere herstel dan wat gebruikelijk is.

Daarnaast is Sandra ook nog eens een heel vriendelijk en warm persoon. Hierdoor is de behandeling prettig.

Loop je met deze klachten, dan raad ik een afspraak bij TimeOut zeker aan.

Lisette (Google review)

Voordat ik bij TimeOut Waddinxveen terechtkwam, zat ik bijna 8 maanden niet lekker in mijn vel, door stress, spanning en angst.

Dit door een stressvol jaar tijdens het afronden van mijn studie. Nu een jaar later, gaat het echt weer goed met mij en zit ik goed in mijn vel.

Sandra kan je hier echt bij helpen en biedt een luisterend oor.

Gijs Gulikers

Sandra is een gedreven en vriendelijke persoon. En heeft mijn volledige vertrouwen.

Ik had al 2 jaar last van een pijnlijke schouder en een nek die vast zit. Sandra heeft me van de pijn afgeholpen. En mijn nek kan ik ook weer goed bewegen. Ben super blij.

Marina (Google review)

Een liefdevol en zeer deskundige acupuncturiste.

Heel aparte pijn aan gipsvoet na operatie en gespiegeld heeft ze naaldjes gezet. En wat het doet, is echt super! Je voelt de pijn afzwakken.

Hierdoor heeft zij de scherpe pijn kunnen verzachten. Ik kan mij beter ontspannen en krijg ook ruimte in mijn herstel.

Ik ben er heel erg blij mee. ❤ 

Maudy Kreminicki

Met langdurige pijnklachten in nek en schouder een aantal behandelingen bij TimeOut Waddinxveen gehad. Ik merkte onmiddellijk verschil en heb nu bijna geen klachten meer. Een absolute aanrader!

Hanny (Google review)

Geverifieerd door MonsterInsights